Zorg bij Kraamzorg Amy

Als je zorg aanvraagt bij Kraamzorg Amy maak ik een afspraak voor een kennismaking bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek krijgen wij een beeld van elkaar. Ik vertel jullie wat jullie kunnen verwachten van mij tijdens deze speciale week na de geboorte van jullie kindje, en jullie kunnen eventuele wensen of bijzonderheden met mij bespreken. Ook bespreken we of je graag thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Als het voor beiden een prettige kennismaking is maken we de inschrijving gelijk compleet. Dit verzekerd jullie op dat moment van zorg. Mocht ik er door onvoorziene omstandigheden niet zijn in jullie kraamweek zorg ik voor een collega ZZP-er zodat jullie zorg altijd door kan gaan.

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE OP MIJN FACEBOOK PAGINA

  • een kennismakingsgesprek in jullie eigen omgeving
  • begeleiding bij borstvoeding of flesvoeding
  • assistentie bij de( thuis) bevalling
  • vervanging bij afwezigheid
  • wegen en eventueel meten van jullie kindje in de kraamweek

Zorg bij Kraamzorg Amy

Als je zorg aanvraagt bij Kraamzorg Amy maak ik een afspraak voor een kennismaking bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek krijgen wij een beeld van elkaar. Ik vertel jullie wat jullie kunnen verwachten van mij tijdens deze speciale week na de geboorte van jullie kindje, en jullie kunnen eventuele wensen of bijzonderheden met mij bespreken. Ook bespreken we of je graag thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Als het voor beiden een prettige kennismaking is maken we de inschrijving gelijk compleet. Dit verzekerd jullie op dat moment van zorg. Mocht ik er door onvoorziene omstandigheden niet zijn in jullie kraamweek zorg ik voor een collega ZZP-er zodat jullie zorg altijd door kan gaan.

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE OP MIJN FACEBOOK PAGINA

  • een kennismakingsgesprek in jullie eigen omgeving
  • begeleiding bij borstvoeding of flesvoeding
  • assistentie bij de( thuis) bevalling
  • vervanging bij afwezigheid
  • wegen en eventueel meten van jullie kindje in de kraamweek

Zorggarantie

Omdat er altijd iets kan gebeuren waardoor ik plotseling niet in staat ben jullie zelf de zorg te geven die jullie nodig hebben, heb ik een samenwerking met andere ZZP’ers. Kraamzorg Amy is onderdeel van “het kraamkwartet”. Naast mij bestaat dit kwartet uit Karin Niekus, Nelleke Benjamins en Marja de Wit. Bij mijn afwezigheid zal het streven er zijn dat de zorg (gedeeltelijk) zal worden overgenomen door een van mijn kwartet collega’s.

Vergoedingen

Als ZZP-er heb ik een samenwerking met Kraamzorg 1 op 1. Dit is een bemiddelingsbureau voor kraamzorg (HKZ geregistreerd) Bij inschrijving bij Kraamzorg Amy zal ik jullie vragen je aan te melden bij kraamzorg 1 op 1. Dit is voor mijn gezinnen kosteloos. Dit bedrijf zorgt ervoor dat ik de verleende zorg aan jullie kan declareren bij de zorgverzekering.

Iedere kraamvrouw heeft recht op 49 uur kraamzorg bij borstvoeding en 45 uur bij flesvoeding verspreid over 8 dagen. Bij onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een keizersnede, kan deze zorg nog worden verlengd naar 10 dagen in overleg met de verloskundige.

De eigen bijdrage bedraagt 4.50 per uur bij een basisverzekering. Heb je een aanvullende verzekering, dan heb je geen eigen bijdrage. Houd er rekening mee dat de poliklinische bevalling in het ziekenhuis zonder medische indicatie ook niet (volledig) wordt vergoed in de basisverzekering. Het is goed om hier van te voren even naar te kijken/ over na te denken zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.