Benjamin

Lieve Amy,

Dankjewel voor al je betrokkenheid tijdens onze eerste kraamweek. Wij hebben jouw aanwezigheid bij ons als nieuw gezin als onmisbaar ervaren. Wij hebben alles geleerd van je om zelfverzekerd de zorg voor onze zoon te dragen en kijken met een warm en gelukkig gevoel terug op deze eerste periode.

Naast de goede zorg voor Benjamin heb je ook zo fijn gezorgd voor ons.

Als wij nog een baby mogen krijgen, hopen we jouw weer als kraamhulp te mogen ontvangen bij ons thuis.

Liefs,

Lisa & Rachid

Lisa & Rachid
19-01-2023

Lewis

Wij hebben mede dankzij Amy een erg relaxte kraamweek gehad. Aan de telefoon voelden we direct een klik en haar aanwezigheid was precies wat we nodig hadden. Amy gaf dagelijks niet meer info dan voor die dag noodzakelijk, zodat we als ouders niet overspoeld werden met informatie. Omdat bij ons de bevalling en de kraamweek verder probleemloos verliep, was er niet veel extra zorg nodig. Als alles voor de dag behandeld was, wij alle vragen hadden afgevuurd en de huishoudelijke klussen gedaan waren, liet Amy ons in overleg ook weer alleen in de middag zodat we rustig samen konden wennen en eventueel bezoek ontvangen.
Dankjewel Amy voor alle goede zorgen, je gedeelde kennis en je ontspannen aanwezigheid in huis!

Ewout en Anouk
17 maart 2022

Naomi

Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad, dankzij Amy! We hebben ontzettend veel geleerd en alles ging op ons eigen tempo en wensen. Amy voelde ons precies aan en dat zo ontzettend prettig tijdens zo’n bijzondere en overweldigende week. Amy, je bent een topper en je verstaat je vak zo ontzettend goed, bedankt voor alles!

Mike en Frances
08-08-2022

Otto

Amy heeft ons zo fijn geholpen! Otto mocht na 6 weken ziekenhuis (geboren met 30 weken) mee naar huis. Gelukkig konden wij alsnog gebruik maken van de couveuse nazorg van Amy. Zij heeft ons onwijs goed geholpen om na het ziekenhuis de draai thuis goed te vinden. Ze heeft ons het vertrouwen gegeven dat we nodig hebben zodat we nu kunnen genieten met z’n 3tjes.

Wietse en Lisanne
30-11-2021

Novi

Wij hebben genoten van de aanwezigheid van Amy in onze kraamweek! Ze heeft enorme passie en liefde voor haar vak, waar wij veel bewondering voor hebben! Bedankt voor al je kennis en expertise! Maar ook geduld en luisterend oor, je heerlijke ontbijtjes ;-).
Blijf vooral doen wat je doet, want je bent echt een topper! Mocht er ooit een volgend wondertje komen, twijfelen wij geen seconde om jou weer te vragen!

Jeffrey en bibi
25-11-2021

Novi Liv

Morgen de laatste dag kraamzorg! En we missen je stiekem nu al hihi;-).
Amy is een zeer kundige en ervaren kraamverzorgster, die ten alle tijden voor je klaarstaat en kan bereiken gedurende de kraamweek. Ze bewaakt je pasgeboren baby met haar leven zoals ze zegt :-). We hebben enorm genoten van de aanwezigheid van Amy, ze doet lekker haar ding, gaat haar gang.. en doet lekker alsnof ze thuis is, waar wij helemaal van houden!! Elke ochtend een gezellig praatje met een bakje koffie :-). Lieve Amy We hebben enorm!!! Genoten van jou aanwezigheid tijdens onze kraamweek… we zijn je ontzettend dankbaar voor alles. Geen twijfel mocht er ooit nog een kleintje bij ons komen dat we jou weer bellen 🙂

Bibi en Jeffrey
25-11-2021

Zayn

Ik raad iedereen aan om Amy als kraamzorg te nemen. Wat een topper! Het huis zag er elke dag tip top uit. Ik had geen vieze was meer over en onze lieve baby werd vertroeteld en goed verzorgd. Naast het feit dat ze kei hard werkt is ze ook gewoon een lieverd!
Amy, bedankt! Baby Zayn heeft een super start gehad. ❤️

Meriam
11-11-2021

Abbey

Amy is afgelopen week bij ons wezen kramen bij de geboorte van ons eerste kindje. Amy heeft veel kennis van zaken en was fijn gezelschap in huis. Ze begreep onze wensen en handelde daarnaar!
We zijn goed ontzorgt en dankzij haar hulp hebben wij een hele fijne kraamweek gehad.

Max & Lisa
24-10-2021

Seth

Dankzij Amy haar luisterend oor, warme hart en goede adviezen hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad met ons 1r kindje. Wij gunnen iedereen zo’n fijne professionele kraamverzorgster!

Manuel & Mirjam
25-08-2021

Louie

Super fijne kraamweek gehad doordat Amy zo goed kon inspelen op ons drukke huishouden. Ook door al haar kennis hebben we goede tips en adviezen gekregen waardoor we vol vertrouwen zelf verder de kraamtijd in konden gaan!

Femmy en Koen
25-07-2021

Hugo

We had an amazing week with Amy in our family. She was fun, lovely and a super expert kraamzorg! She tought us so many things and tricks that I could have ever imagine and made our live very easy to adjust with baby Hugo. It was extremely helpful to have Amy with us. We will definetely ask her again if a second baby comes😍

Almudena & Jurrien
6 August 2021

Lenny

Voor ons was er geen twijfel mogelijk! Bij de tweede zwangerschap wilde we graag weer de zorg van Amy in onze kraamweek.

Amy, bedankt voor de goede zorg, tips en hulp bij onze zoon Lenny. Erg fijn om te merken dat je de kennis en bekwaamheid hebt om mee te denken met situaties die soms een uitzondering kunnen zijn!
Mocht er ooit een derde komen, dan hopen wij dat je weer bij ons kan komen kramen 😊

Emil en Michelle
27-4-21

Ziyà

Amy was voor ons de jackpot! Al haar kennis, geweldige zorg en gezelligheid, hebben onze kraamweek enorm aangenaam gemaakt. Ontzettend bedankt Amy voor de vliegende start, je professionele zorg en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven.

Oda en Zico
11-05-2021

Norah Grietje

Een warme en gezellige vak bekwaamde kraamverzorgster .
Met liefde voor haar werk en goede adviezen zijn wij op weg geholpen bij ons eerste kindje.

Lorenza Keijzer
05-06-2021

Moesa

Wij hebben een ontzettend fijne, leerzame en bovendien gezellige kraamweek gehad. Amy heeft ons enorm geholpen met de verzorging van onze zoon!

Aicha en Ismaik
27-11-2020

Joep

Ontzettend bedankt voor je fantastische zorgen. Dankzij jou weten wij zeker dat wij alle kennis hebben!

Liefst,

Cindy & Roland en Joep
1 september 2020